Kokemuksia, asiakaspalautteita ja suosituksia

Kokemuksia, asiakaspalautteita ja suosituksia

Homekoiratutkimusta tilatessa on oltava tarkka, että koirat on koulutettu niin, että ne todella löytävät ongelmakohdat. Homekoira Turku on kouluttanut koirat jatkotutkimukset huomioiden ja osoittautunut hyväksi ja luotettavaksi toimijaksi. Olemme aina löytäneet näiden koirien ilmaisuille selkeät syyt ja raporteista on hyötyä jatkotutkimuksissa.
Tomi Levola RI RTA, Insinööritoimisto Levola Oy
https://inststolevola.fi/
———-
Asiakkaalle on helpompaa ja ennen kaikkea edullisempaa, kun rakennus tutkitaan ensin taitavilla homekoirilla. Todistusaineisto on uskottavampi, kun jatkotutkimukset on tehty heti oikeista paikoista. Homekoira Turku on tullut meille tutuksi korkeatasoisesta työstään. Aina kun nämä koirat ovat ilmaisseet, on myös korjattavaa löytynyt ja se on johtanut myös parempiin lopputuloksiin. Voin vuosien kokemuksella suositella Homekoira Turkua ja Selena Kankaretta homekoiratutkimuksiin.
Anna Oksanen, asianajaja, varatuomari
https://www.lrhto.fi/ihmiset/anna-oksanen/
———-
Koirat löysivät tosi tarkasti korjattavat kohdat.
Pelkän kuntotutkimuksen varassa emme näitä olisi löytäneet, vaan suurin osa ongelmakohdista olisi jäänyt huomaamatta. Käytämme Homekoira Turkua myös hyvän lopputuloksen varmistamiseksi remontin edetessä. Työntekijöiden terveys ja turvallisuus on meille tärkeä asia
Timo Lehtimäki – Vilomix Finland Oy
———-

Voin vain suositella!
Selenalta sain pienen oppimäärän homeesta, sisäilmaongelmista ja rakentamisesta. Käynti sattui onnistumaan vielä samana päivänä ja kolmen koiran kera.
Minulla ei ole aikasempaa kokemusta homekoira tutkimuksista, mutta kokemani perusteella en usko, että löytyy tarkempaa ja tietotaitoisempaa henkilöä asiasta kuin Selena.
Joel Hakala
———-

Homekoira Turun Selena Kankare hyvin koulutettuine koirineen teki laadukkaan tarkastuksen ostamassamme talossa. Tulos antoi selvät vinkit mennä talon kunnon tarkastuksessa eteenpäin. Kuntotutkimuksessa RTA löysikin kaikista Selenan koirien merkkaamista paikoista kosteusvauriot. Tapaus päätyi lopulta kaupan purkuun, mikä oli luonnollisesti meille suuri helpotus hyvin ikävässä tilanteessa. Jos teemme joskus vielä talokauppoja, niin pidämme Selenan ja hänen huippukoiriensa tarkastuksen mielessämme. -Kari-
———-

Kutsuin Selenan/Homekoira Turku tutkimaan taloni terveysoireiden takia. Koirat ilmaisivat paikkoja, joille löytyi jatkotutkimuksissa rakennusvirheistä johtuvat syyt. Nyt olen toipunut uudessa asunnossa. Arvostan tekemiäsi homekoiratutkimuksia. Tulos oli tässäkin tapauksessa hämmentävyydessään looginen.

Erik
———-
Kiitos Selena erittäin osaavasta ja ammattimaisesta palvelusta.
Oli yllättävää miten tarkkaan koirat pystyivät merkitsemään ongelmakohdat ja miten koirat merkkasivat eri aikoina identtiset paikat.

Tutkimuksissa myöhemmin selvisi, että kaikki koirien merkkaamat paikat olivat lahot ja homeessa. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä palveluun. Saimme myös mittaamattoman arvokasta tukea ja ohjasit seuraavissa askeleissa.

Olemme ikuisesti kiitollisia sinulle tästä avusta, joka auttoi meidät ison prosessin alkuun. Voimme lämpimästi suositella kaikille sinun palveluitasi. Jatkossa emme muuta mihinkään ilman homekoira tutkimusta.
———-
Tämä poppoo oli ratkaiseva mun elämäni kannalta! Suurin suositus ikinä heille
Riika Isoviita
———-
Kiitos ♡ ollaan kyllä todella tyytyväisiä sun palveluun. Oot rautainen ammattilainen DS
———-
Lämmin kiitos asiantuntevasta avusta, kahden koiran avulla tehdystä omakotitalon tutkimisesta. Nopea, edullinen sekä luotettava tapa selvittää sisäilmaongelmien laajuus. Säästi meiltä pitkän pennin. Loppuraportti oli enemmän kuin perusteellinen. Huolellista työtä. Lämmin suositus
– Kati ja Toni Jokinen
———
Suosittelen erittäin vahvasti! Molemmat koirat olivat erittäin tarkkoja ja sain ammattitaitoisen raportin sekä apua ja neuvoja jatkoon. Perinteinen kuntotarkastus on yhtä tyhjän kanssa. Suosittelen VAHVASTI homekoiria, jos olet ostamassa vanhaa omakotitaloa. Niiden merkkausten perusteella tehdään sitten rakenneavaukset. Älä osta tunteella
Marko Vainio
———-
Selenan ja koirien avulla ja neuvoilla saatiin hometalokaupat peruttua ilman pitkää ja kallista oikeudenkäyntiä. Tutkimus suoritettiin kahdella koiralla, joista molemmat merkkasivat samat ongelmakohdat. Kattava raportti sekä erinomaiset jatkotoimenpidesuositukset auttoivat lopulta selviämään säikähdyksellä kiperästä tilanteesta. Suosittelen ehdottomasti homekoiratutkimusta sekä asuntojen myyjille että ostajille, on kaikkien osapuolten etu että mahdollinen homeongelma on selvillä ennen kaupantekoa. -M
———-
Homeita ja sädesieniä löytyi juuri kuten koirasi merkitsivätkin. Uusiksi menevät ulko- ja sisäseinät, alapohja ja välipohja. Onneksi terveys ei tainnut meiltä keltään mennä tässä hötäkässä. Iso kiitos vielä sinulle ja koirille kaikesta avusta ja suosituksista. Sini
———-
Ostimme puurakenteisen talon kuntotarkastuksen jälkeen. Talossa oli tehty melko runsaasti remontteja. Muutettuamme taloon aloimme oireilemaan lähes välittömästi ja päätimme ottaa homekoirat tutkimaan. Vaihtehdoista päädyimme Selenaan ja se todella kannatti – 2 eri koiraa tekivät taloon 30 merkkausta. Saimme kattavan ja selkeän raportin, jonka pohjalta oli seuraavan ammattilaisen hyvä jatkaa. Talo tutkittiin RTA:n toimesta ja sieltä löydettiin hometta merkkauspaikoista. Selenalta olemme myös saaneet henkistä tukea ja tietoa valtavassa prosessissa. Ilman tätä palvelua saattaisimme asua edelleen talossa joka sairastutti.
Karoliina
———-

Ostimme perheellemme 70-luvun omakotitalon, jota oltiin edellisen omistajan toimesta juuri laajasti remontoitu. Teetimme ennen kauppaa tunnetun yrityksen kuntokartoituksen taloon. Siinä ei ilmennyt mitään hälyttävää. Muutama päivä ennen muuttoa aloimme epäillä talossa olevan jotain pahasti pielessä, sillä sieltä jäi vaatteisiin outoa hajua ja saimme myös hengitystieoireita jo muutaman tunnin oleskelun jälkeen kun olimme siivoamassa taloa muuttokuntoon. Saimme kuulla naapureilta, että talossa oli aikaisemmin ollut mittavat kosteus- ja mikrobivauriot. Myyjät eivät näistä maininneet myynnin yhteydessä. Paniikki oli melkoinen, sillä oli selvää, että emme voisi muuttaa taloon ennen kattavia tutkimuksia. Oma asuntomme oli jo myyty eteenpäin. Saimme onneksi tilapäisasunnon ja aloimme selvittää talon ongelmia.

Saimme suosituksen ottaa ensimmäisenä talolle homekoirat. Soitimme Selena Kankareelle ja hän pääsikin talolle koirien kanssa jo seuraavana päivänä.Tutkimukset suoritettiin kahden koiran kanssa, jotka kävivät talossa eri aikaan. Koirat tekivät lukuisia merkkauksia eri puolille taloa, mutta samoihin kohtiin. Selena teki tutkimuksesta kattavan raportin, jonka perusteella alettiin tehdä rakenneavauksia ja otettiin mikrobinäytteitä.

Koirien merkkaamat paikat pitivät hämmästyttävän hyvin paikkaansa, sillä juuri niistä löytyi hometta. Selvisi, että talo oli remontoitu puutteellisesti ja osa vaurioista oli pyritty peittämään. Taloon muuttamalla olisimme varmuudella menettäneet terveytemme, huonekalumme ja tavaramme. Lopulta talon myyjät suostuivat purkamaan talokaupan ennen oikeuskäsittelyä, sillä monipuolinen ja laaja tutkimusnäyttö oli kaikilta osin heitä vastaan. Homekoiratutkimus oli merkittävässä roolissa tapauksen selvittelyssä.

Suosittelemme teettämään homekoiratutkimuksen ennen talo- tai asuntokauppoja, sillä näin voidaan helposti välttyä mahdolliselta suureltakin inhimilliseltä ja taloudelliselta kärsimykseltä.” Homehelvetistä selvinneet
———-
Meillä oli vesivahinko jota ei korjattu asianmukaisesti. Vuoden oireilujen jälkeen päätimme ottaa homekoiran avuksi, jotta saataisiin asiaan varmuus. Selena tuli kahden koiran kanssa erikseen asuntoon, ja teki molemmilla koirilla kierroksen. Kummatkin koirat merkkasivat vahvasti samat paikat jossa vahinko oli ollut. Erittäin vahva suositus heille. Luotettavaa ja ammattitaitoista työtä. Kiitos!
Jenna Perkiö
———-

Asiantuntevaa palvelua homeongelmien ratkaisemiseen
Satu Yrjänen
———-
Käytetty Homekoira Turun palveluita onnistuneesti. Todella ammattitaitoinen henkilökunta, niin koirat kuin Selenakin. Homekoira Turun ansioista vanhasta kodista löytyi syy oireiluihin ja uusi kotikin löytyi, missä nyt parannutaan pikkuhiljaa. Suosittelen ehdottomasti luotettavia homekoiria tarkastamaan asunnon ennen sen ostoa tai vuokrausta. Pieni hinta sille, että saa varmuuden kodin turvallisuudesta. Koirat olivat ammattiaitoisia ja kilttejä, Selena tietää sisäilmaan liittyvistä asioista todella paljon ja häneltä sain tosi paljon hyviä neuvoja. Koirien lisäksi hänellä oli voc-mittari, millä pystyi tarkistamaan myös kemikaalipäästöjen määrän. Voin kyllä aidosti ja lämpimästi suositella Selenaa koirineen.
Mira
———-
Kaikista neljästä avatusta kohdasta löytyi hometta, ihan koiriesi merkintöjen mukaisesti. Mikko
———-
Selena kävi kahden koiransa kanssa tutkimassa asuntoni ja ammattitaitoiset koirat merkkasivat samat paikat. Selenalla on iso sydän ja auttaa muullakin tavoin pyyteettömästi. kiitos kun olet
Minna Markela

————

Olin todella tyytyväinen palveluun. Onneksi tartuimme toimeen ja pyysimme homekoiria meille tutkimaan paikkoja. En ollut siis haistanut omiani. Hometta löytyi. Taloyhtiö maksoi heti suosiolla homekoira-laskumme ja ryhtyi tutkimaan asiaa. Homma lähti etenemään heti kun saimme homekoiraraportin. Onneksi se on taloyhtiönkin etu, että asuntomme saadaan kuntoon.JS
———-
Kiitos Selena tuhannesti, kun kävitte ja jaoit omaa tietotaitoasi meille. Molemmat todettiin käyntisi jälkeen, että tullaan varmasti tulevaisuudessa käyttämään firmasi palveluja, ennen kuin pistetään nimiä mihinkään. Sinä ja koirasi olette upeita. ER
———-
Erinomainen ja asiantunteva palvelu. Koirat tarkkoja ja tehokkaita. Oma kokemukseni hyvä. Miika
———-
Kiitos paljon ammattimaisesta työstä – vältimme kosteusvaurioituneeseen taloon muuton sen ansiosta. Selenan laatima raportti oli kattava ja antoi hyvän pohjan kuntotarkastukselle.
———-
Aikaisempi kokemukseni homekoiratoiminnasta ei vakuuttanut, mutta Selena ja hänen koiransa muuttivat mielipiteeni asiantuntevuudellaan. Selena tutki asunnon koiriensa kanssa perusteellisesti kahteen kertaan ja ohjasi koirat tutkimaan tarkemmin mahdollisia ongelmakohtia. Koirien merkkaukset olivat niin selkeitä, etteivät ne jääneet epäselväksi asunnon omistajallekaan. Koirien merkkauksen pohjalta olemme saaneet taloyhtiön aktivoitua toimimaan ja korjaamaan piilevät viat. Asiantuntevuuden lisäksi palvelu oli ystävällistä; Selena oli luonteeltaan iloinen ja mukava, hän otti huomioon asunnon omistajan tutkimuksen aikana ja selvensi tarvittaessa mistä merkkaukset mahdollisesti johtuivat. Suosittelen Selenaa ja Homekoira Turkua myös muille homekoiratutkimuksia pohtiville.

———-
Tarkka, huolellinen ja asialle omistautunut yrittäjä, joka tuntee rakennustekniikkaa. Rainer Sourander
———-

Suosittelen Selenaa homekoirineen täydellä sydämellä tarkastamaan vanhan tai uuden kotisi puhtauden ja homeettumuuden.Erittäin joustavaa, asiantuntevaa , asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivaa toimintaa. Tulemme myös jatkossa käyttämään Selenan homekoira palvelua.
Kiitos!
Tyytyväiset asiakkaat Katja ja Mikko

———-

Olimme erittäin tyytyväisiä homekoiratutkimukseen. Palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja kaikki sujui loistavasti. Vaikka homeen löytäminen ei tietenkään ollut hyvä uutinen, ilman teidän käyntiä olisimme lähteneet etsimään neulaa heinäsuovasta. Myös käynnin jälkeen saimme paljon hyviä vinkkejä löytämään oikeanlaisia korjausammattilaisia, ja mietimme uuden käynnin tilaamista korjaustöiden edetessä, varmistaaksemme, että kaikki vauriokohdat ovat varmasti asianmukaisesti hoidettu kuntoon.

Eveliina Acosta

———-
Ostimme puolisoni kanssa 3 vuotta sitten 1989 rakennetun rivitaloasunnon, jonka olemme remontoineet nyt kokonaisuudessaan. Asunto on tarkoitus laittaa myyntiin lähitulevaisuudessa ja halusimme teettää homekoiratutkimuksen niin omaksi, myös tulevan ostajan mielenrauhaa silmälläpitäen. Oli huojentavaa, ettei asunnosta löytynyt käynnillä mitään. Homekoira Turku käyttöä voin suositella lämpimästi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman asunnon kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista. Koirien työskentelyä oli ilo seurata ja ohjaajalla oli homma hallussa. Huoneistomme käytiin huolellisesti läpi jokaista nurkkaa myöden.
Marko Keskitalo
———-

Olimme ostamassa omakotitaloa ja halusimme teettää homekoiratutkimuksen ennen mahdollista kaupantekoa. Selena tuli kahden koiransa kanssa tutkimaan tilat. Muutama merkkaus tuli, jotka olisivat korjattavissa. Talokaupat toteutuivat. Saimme hyvän kattavan raportin ja hyviä neuvoja jatkoon. Selenalla on paljon kokemusta erilaisista kohteista. L&T

———-

Omistamme v. 75 rakennetun rivitaloasunnon, jossa oli todettu mikrobikasvustoja seinä- ja lattiarakenteista. Asuntoon tehtiin taloyhtiön toimesta korjaus, mutta meidän mielestä se vaikutti melko vähäiseltä korjaukselta ja paha haju ei poistunut asunnosta korjauksen jälkeen.

Selena ja koirat kävivät tutkimassa asunnon ja kävikin ilmi että asunnossa on edelleen ongelmia. Selena kertoi selkeästi havannoista ja näimme myös itse miten kaksi koiraa eri aikaa merkkasivat kumpikin samat paikat.

Selena ja hänen koiransa ovat rautaisia ammattilaisia ja saimme valtavasti tietoa ja neuvoa miten tästä eteenpäin kannattaisi toimia.

Suuret kiitokset ja suosittelemme teitä lämpimästi!

Sanni Pajunen
———-
Kiitän hyvästä työstä ja palvelusta, olen hyvin kiitollinen kaikesta avusta minkä olen saanut. Suosittelen K9 Group Oy:tä/Selena Kankaretta.
Sirkka
———-

Vieraan ihmisen päästäminen kotia tutkimaan ja koirien tulo kissatalouteen jännitti. Aivan turhaan. Selenan kanssa oli helppo ja mukava keskustella jo puhelimessa ja hän vastaili moniin kysymyksiini kärsivällisesti ja kertoi homekoiratutkimuksen kulusta sekä antoi ohjeet kodin valmistelusta tutkimuksen onnistumiseksi. Kissat ja niiden tavarat veimme asunnostamme tutkimuksen ajaksi muualle eikä koirat olleet millänsäkään että vasta hetki sitten kissat olivat olleet asunnossa. Eikä minulla, koirapelkoisella, ollut syytä pelätä hyvin koulutettujen koirien lähestymisyrityksiä. Ne eivät olleet kiinnostuneita meistä asukkaista vaan olivat heti valmiina rakennuksen tutkimishommiin. Molemmat koirat toimivat nopeasti ja määrätietoisesti ja tottelivat hämmästyttävästi Selenan pienimpiäkin käskyjä tutkia. Oli kuin olisi katsellut ihmettä. Selena käytti koirat erikseen meillä peräkanaa ja kumpikin koira merkkasi saman kohdan kylpyhuoneesta. Merkkaustapa oli niin selkeä, että sen ymmärsi kissaihminenkin. Saimme kauan kaivatun varmuuden siitä, että asunnossamme on hometta. Olimme vähätelleet kodissa tulevia oireita, koska emme ole halunneet jättää loistavalla paikalla sijaitsevaa kotia pelkän home-epäilyn vuoksi. Nyt etsimme uutta kotia ja ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista haluamme että Homekoira Turku käy tarkistamassa asunnon koiriensa kanssa. Näin voimme olla varmoja, ettei tarvitse taas kärsiä sisäilmaongelmista jatkossa. Uuden kodin etsinnästä on iso stressaava asia poissa. Kiitos Selenan ja hänen koiriensa!
Susanna Alatalo
———-
Homekoira Turku on asiantunteva ja luotettava apu silloin, kun kaipaa selvitystä asunnon home-epäilystä. Me asumme puolisoni kanssa Turussa ja kaipasimme apua ja selvitystä sille, miksi oireilemme vuokra-asunnossa, jossa olimme asuneet vasta noin puoli vuotta. Otin yhteyttä Turun homekoira-yrittäjään Selenaan sähköpostilla ja kohta jo puhuimmekin puhelimessa tutkimuksesta ja hyvin pian selvisi Selenan vankka ammattimainen ote tehtäväänsä ja laaja asiantuntijuus. Tilasimme palvelun ja olemme ratkaisuun hyvin tyytyväisiä kaikin puolin. Saimme häneltä myös hyviä vinkkejä jatkotutkimusten suhteen ja miten jatkossa kannattaisi menetellä. Nyt asiaa hoitaa taloyhtiö ja he suostuivat myös maksamaan tutkimuksesta koituneen laskunkin. Suosittelen kaikille, etenkin vuokralaisille, homekoiratutkimusta matalan kynnyksen ja hyvän hintalaatusuhteen sekä hyvän asiantuntijuuden vuoksi.
———-

Selena ja hänen kaksi koulutettua homekoiraa kävivät meillä pyynnöstämme, sillä olimme oireilleet jonkin aikaa. Koirat etsivät huolellisesti ja merkitsivät muutamia kohtia asunnosta. Molemmat koirat merkitsivät samat kohdat useampaan kertaan. Saimme kattavan raportin sekä arvokkaita ohjeita jatkon suhteen, joiden pohjalta nyt selvitämme asiaa tarkemmin. Voin lämmöllä suositella Homekoira Turkua, Selenaa ja hänen koiria tutkimaan jos oman kodin terveys mietityttää. Koirat osaavat merkitä ja osoittaa kohtia joissa saattaa olla aihetta lisätutkimuksille. Selena otti hienosti huomioon huolestuneet asukkaat ja neuvoi sekä ennen että jälkeen koirien käyntiä ja lisäksi sanoitti tutkimuksen kulkua sen aikana
Minna

———-

Muutimme ihanaan asuntoon joka oli rakennettu 2009. Ajattelin että se olisi turvallinen valinta. Pian muuton jälkeen alkoi oireilu: aamuisin oli olo todella flunssainen, kurkkua kuristi ja päätä särki. Oireet helpotti kun astui raikkaaseen ulkoilmaan. Tämä jatkui päivä toisensa jälkeen jolloin otin asiaa selvittämään Selenan koirineen, sillä olin kuullut että koirat ovat erittäin hyvin koulutettuja ja Selenalla laaja osaaminen sekä omakohtaista kokemusta sisäilma ongelmista. Järkytys oli suuri kun ihanasta kodistamme merkattiin monta paikkaa ja lattiaa, mutta myös helpottavaa kun oireile löytyi syy. Koirat merkkasivat kohdat tarkasti, ensin kävi yksi koira ja sen jälkeen toinen joka identifioi samat kohdat, tämä varmisti että ongelmia tosiaan on asunnossa. Saimme todella kattavan raportin, jonka toimitimme eteenpäin sekä Selenan tuen kun etsimme uutta puhdasta asuntoa. Suosittelen lämpimästi jokaista investoimaan homekoiriin ja osaavaan ohjaajaan, jolla tietämystä laajasti rakennuksista. Lopulta se on pieni investointi omasta terveydestä. Käytämme itse Selenaa ja koiria niin kauan kunnes puhdas asunto löytyy
JK

———-

Vahva suositus. Lämmin, myötätuntoinen ja asiantunteva ihminen. Itsellään hometausta ja suhtautuu sen takia asiaan sen vaatimalla vakavuudella. Hyvin asiaan perehtynyt, sydämellinen ja osaava. Ei mitään huonoa sanottavaa. Ei ihmisestä eikä varsinkaan koirista!

Helen
———

Suosittelen lämpimästi! Erittäin ystävällistä ja osaavaa palvelua. Rautaisia ammattilaisia niin ohjaaja kuin koiratkin. Koirat tarkkoja ja perusteellisesti koulutettuja. Merkkaavat vain rakenteissa muhivat homeet, ei muuta. Aivan kuten kuuluukin. Raportin kattavuus hämmästytti.
A
———-
Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu ja homekoirat löysivät nopeasti ongelmat. Hienoa, että Turustakin löytyi tällainen homekoiratutkimus – oma kokemus oli hyvä. T Ranta
———-
”Epäilimme, että kodissamme saattaisi olla sisäilmaongelmia jatkuvan sairastelun vuoksi. Pyysimme Selenaa ja koiria tarkastamaan asunnon. Koirat tekivät perusteellisen tarkastuksen ja merkkasivat kaksi paikkaa. Koirat tekivät tarkastuksen erikseen ja merkkasivat tarkalleen samat kohdat. Teimme tarkastuksen jälkeen tarvittavat korjaukset asuntoon ja oireemme katosivat. Pyysimme Selenaa uudelleen tarkastuskäynnille. Saimme huokaista helpotuksesta, sillä koirat eivät löytäneet enää mitään. Kaiken kaikkiaan kokemus oli yllättävän helppo ja mutkaton. Homekoira Turku oli ammattitaitoinen ja osasi neuvoa oikeaan suuntaan korjauksen saralla. Koirat olivat kilttejä ja ammattitaitoisia. Suosittelen ehdottomasti tätä tiimiä.” KV
———-

Selena tekee työtä erityisesti auttaakseen ihmisiä home-ongelmien kanssa. Sain todella paljon auttavaa, asiantuntevaa tietoa Selenalta home-ongelmien kanssa ja hän auttoi minua myös ohi maksullisten palvelujen. Selena oli tarkka ja pyrki vahvasti mahdollisimman oikeaan arvioon kunnioittaen lakia ja hyviä tietosuojakäytäntöjä. Hän oli myös hyvin halukas oppimaan uutta home-ongelmista ja niiden hoidosta eli vaikutti, että hän kehittää osaamistaan jatkuvasti. Suosittelen vahvasti. Kiitos Selenalle ja koirille!!!
Joonas Uotinen

———-

Suosittelen homekoiran käyttöä asunnon ostotilanteessa. Ennakkoon tehty tarkastus saattaa säästää isoilta murheilta ja kustannuksilta. Homekoirat löysivät ostotarkastuksessa vanhan kosteusvaurion ja kuntotarkastaja vahvisti löydökset, jotka olisivat vaatineet asunnon rakenteellisia korjauksia.

Satu

———-

Erittäin hyvä tieto ja taitotausta sisäilmaongelmista. Hyvä asiakaspalvelu ja taitavat homekoirat.

Johanna Virtanen

———-

Voin lämpimästi suositella Selenaa ja koiria! Jos on pientäkään epäilystä, että asunnossa voisi olla sisäilmaongelmia, muttei tiedä mistä aloittaa, niin suosittelen soittamaan Selenalle. Perheemme muutti tänä syksynä vuokralle omakotitaloon, ja ihmettelimme kun lasten flunssat ei hellitä ja itsellä päätä särki jatkuvasti. Pari viikkoa asuttuamme saimme vihjeen, että asunnossa olisi aiemminkin ollut ongelmia. Remonttia oli tehty, mutta ei riittävästi. Otin yhteyttä Selenaan ja hän pääsi lyhyellä varoitusajalla käymään. Tutkimus oli erittäin vaivaton, mielenkiintoinen ja asiantunteva. Koirat paikallistivat ongelmat pohjakerrokseen, josta löytyikin purkutöissä useita kosteita alueita ja värimuutoksia rakenteissa. Saimme onneksi pian uuden asunnon, emmekä kerenneet altistumaan kahta kuukautta kauempaa. Selena on ollut helposti tavoitettavissa ja vastannut kaikkiin kysymyksiin mitä on asiaa koskien herännyt. Teet hyvää työtä, kiitos tuhannesti! – Mimmu & perhe
———-
Ostimme perheemme kanssa asunto-osakkeen. Asuntokaupan jälkeen ensimmäisiä kertoja asunnossa käydessämme aloimme epäilemään homevauriota. Asunnossa haisi paikoitellen tunkkaiselta ja kostealta, jota emme näytössä ja kuntotarkastuksessa huomanneet. Taloyhtiön isännöitsijää asia ei kiinnostanut. Ennen asuntoon muuttamista halusimme vielä selvittää tätä asiaa tarkemmin, ja niinpä soitimme Selenalle. Hän pääsi nopealla aikataululla asunnossa käymään, ja kaksi eri koiraa merkkasi useita kohtia ympäri asuntoa. Luonnollisesti olimme alkuun hyvin järkyttyneitä, mutta Selenalta saimme neuvoja siihen, miten jatkossa kannattaisi toimia.

Selenan tekemä raportti oli erittäin perusteellinen ja saimme sen nopeasti. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Tuli sellainen olo, että Selena todella haluaa auttaa meitä. Lakimiehemme mukaan hänen uransa aikana ei ole kertaakaan käynyt niin, ettei Selenan koirien merkkaamista kohdista olisi vaurioita löytynyt. Suosittelen ehdottomasti, että kaikki asuntokaupoille suuntaavat pyytävät Selenan koirineen tutkimaan asunnon ennen kauppoja
———-
Terve hometalo
Ostin vuonna – 63 rakennetun puurakenteisen omakotitalon. Taloon suoritettiin pintapuolinen kuntokartoitus kaupanteon yhteydessä. Kartoituksessa tehtiin myös pintapuolinen kosteusmittaus märkä- ja vesipisteille. Kartoituksen mukaan kiinteistö oli hyvässä kunnossa ja mitään hälyttävää ei tullut esille. Ryhdyin heti kaupanteon jälkeen remontoimaan kiinteistöä ja remontin loppuvaiheessa rupesin kiinnittämään huomiota hajuun, vaikka kaikki pinnat olivat uusittu remontissa. Pidin hajua vanhan puutalon ominaishajuna. Aloin selvittämään pystyisikö hajun lähdettä selvittämään jotenkin ja löysin  Homekoira Turku – nettisivut ja päätin ottaa yhteyttä Selena Kankareen, joltain sain asiantuntevaa palvelua hometutkimuksiin. Sain erittäin kattavat ja hyvät ohjeet, miten varautua tutkimuksiin. Selena suoritti tutkimukset kahdella eri koiralla ja tutkimusten kulku oli erittäin ammattitaitoista ja järjestelmällistä. Hän kertoi aina mitä seuraavaksi tapahtuu ja kertoi myös koirien toiminnasta. Koirat merkkasivat useamman huoneen ja sain kattavan raportin tutkimuksista. Selena suositteli jatkotoimiin hyviä asiantuntijoita ja sain vaivattomasti kiinteistölle kaupanpurun, sillä kiinteistö osottautui asuinkelvottomaksi. Voin siis suositella lämpimästi Homekoira Turkua ja heidän kontaktejaan. Kiitos vielä!
Markus
———-

———-

Lue lisää asiakaspalautteita facebooksivuillamme.