Tarjoukset

TARJOUKSET - HOMEKOIRATUTKIMUS EDULLISEEN HINTAAN

Jos asut vuokra-asunnossa* ja oireilet, voit kutsua meidät tekemään homekoiratutkimuksen hintaan 134 € sis alv + matkakulut. Hintaan ei sisälly raporttia ja vuokranantajan lupa tulee saada hometutkimukselle. Vuokranantajalla on mahdollisuus tilata tutkimuksen jälkeen raportti korjaussuunnittelun ja vaurioremontin tueksi hintaan 256 € sis alv.

Mikäli hometalokriisi osui kohdalle ja etsit sopivaa evakkoasuntoa on tämä tarjous juuri sinulle: Kun etsit evakkoasunnoksi pientä kerrostaloasuntoa*, ja haluat varmistua, että asunnossa ei ole hometta, jotta voitte toipua siellä rauhallisin mielin, voimme tulla tekemään homekoiratutkimuksen vain hintaan 134 € + matkakulut.  Hintaan ei sisälly raporttia, eli ajatuksena on se, että näet itse onko asunto sellainen mihin kannattaa nyt muuttaa. Tarkoitus on auttaa väistötilojen löytymisessä, joka tuntuu olevan nykyään hankalaa.  Homekoiratutkimukseen pitää saada lupa asunnon omistajalta. Asunnon omistaja voi halutessaan tilata raportin remonttiaan varten hintaan 256 €. Onhan tärkeää, että asunto saadaan kuntoon seuraavaa asukasta varten, eikä se aiheuta terveysvaaraa tai haittaa kenellekään.

*Tarjoukset koskevat alle 80 m² kerrostaloasuntoja. Muissa kohteissa ota yhteyttä, niin mietitään sopiva ratkaisu.

Näillä tarjouksilla haluan auttaa ihmisiä löytämään turvallisen paikan toipua ja toivon että tämä tuo tietoutta vuokranantajille, ongelmaa saadaan korjattua asunto kerrallaan ja markkinoille tulisi lisää puhtaita ja turvallisia asuntoja. Ongelmia ei kannata jättää hoitamatta kun ne ovat korjattavissa.

Homekoira löytää homeista vapaat tilat